Oyuncu Deniz Uğur ile gazeteci Reha Muhtar dünya evine girmiş ve 2010 yılında boşanmıştı. Çiftin bu evlilikten iki çocuğu dünyaya gelmişti. Ünlü isimler boşanmanın ardından velayet savaşına girmişti. Uğur, geçtiğimiz yıllarda 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla eski eşine velayet davası açmış ve bu haberler gündemde geniş yer bulmuştu. Mahkeme kızları Mina'nın velayetini Deniz Uğur'a, oğulları Poyraz'ı ise Reha Muhtar'a vermişti.

Dilan Polat sözünü bozdu! Kocası Engin Polat'la pozunu paylaştı! Dilan Polat sözünü bozdu! Kocası Engin Polat'la pozunu paylaştı!

Muhtarr

MUHTAR NAFAKA İSTEDİ

Uğur ile Muhtar arasında uzun süredir devam eden davada yeni bir gelişme oldu. Reha Muhtar, 15 yaşındaki oğlu Poyraz için Deniz Uğur'a iştirak nafakası davası açmıştı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; İstanbul Aile Mahkemesi, tarafların yapmış oldukları savunmaların ardından kararını bildirdi. Hâkim, Deniz Uğur'un  velayeti babada bulunan oğlu Poyraz için Reha Muhtar'a aylık 7 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine hükmetti.

Rehaaa

Editör: Rengin Uğur