Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'ye eşi Wanda Nara tarafından boşanma davası açıldığı iddiası magazin gündemine hayli ses getirdi. Arjantin televizyonu America TV'ye telefonla bağlanan Wanda Nara, yıldız golcüden ayrıldığı haberlerini doğruladı. Wanda, açıklamasında "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı." ifadelerini kullandı.

Boşanmanın netleşmesi ile birlikte ihanet iddiaları da gündeme gelmeye başladı. İkilinin birbirini aldattığı iddiaları kulislerde konuşulurken, Aşkın Olayım şarkısıyla Icardi'yi bütünleştiren ve yıldız oyuncuya hayranlığıyla meşhur Simge Sağın'dan geldi.

Wandaa-2"ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN?" 

Sağın 'Önce Aşkın Olayım' hashtagini kullanarak 'başlıyoruz' notunu düştü. Ünlü şarkıcı sonrada "Önümüz Yaz" şarkısını arkaya koyup "şimdi değilse ne zaman?" notuyla spor yaptığı anları paylaştı.

Simge'nin bu paylaşımı ise sosyal medyada gündem oldu. Simge Sağın'ın bu paylaşımına; "Aşkın olayım...", "Simge abla resmen koşuyor", "Abla sen bir dur ortalık karışı" yorumları geldi.

Özgü Namal'dan hakkında çıkan iddialara yanıt: Kendi işimi kendim yaparım Özgü Namal'dan hakkında çıkan iddialara yanıt: Kendi işimi kendim yaparım

Simgee

Editör: Rengin Uğur