Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile evliliğini bitirdikten bir süre sonra Ayça Çağla Altunkaya yeni bir aşka yelken açmıştı. Uzun yıllardır bitlikte olan çift, 2 gün önce Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.  Altunkaya ve Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın benzerliğini ise görenler hayli şaşırttı.

A C U N N N

DOĞUM GÜNLERİ AYNI

Ayça Çağla Altunkaya'nın düğününde tercih ettiği tül detaylı gelinlik Şeyma Subaşı'nın yıllar önce Acun Ilıcalı ile evlenirken giydiği gelinliğe benzetildi. Uzun zamandır ikilinin birbirine olan benzerlikleri konuşulurken ortaya çıkan doğum günü detayı ağızları açık bıraktı. 1999 yılında dünyaya gelen Ayça Çağla Altunkaya ile 1990 yılında doğan Şeyma Subaşı'nın doğum günlerinin 2 Temmuz olduğu ortaya çıktı.

X D C S

ÇAĞLA'DAN SOYADI HAMLESİ

Ev sahibi 3 kat zam yaptı... Mustafa Sandal 'fahiş kira' nedeniyle mahkemelik oldu! Ev sahibi 3 kat zam yaptı... Mustafa Sandal 'fahiş kira' nedeniyle mahkemelik oldu!

Acun Ilıcalı ile aşk yaşamaya başladığından beri Instagram hesabını profili gizli şekilde kullanan ve sadece tanıdığı kişilerden gelen takip isteklerini kabul eden Ayça Çağla Altunkaya, nikahtan saatler sonra soyadını "Ilıcalı" olarak güncelledi.

Ş EŞ E Y M A A A A A

Editör: Rengin Uğur