2023 yılının sonlarına doğru iş insanı Murat Özdemir ile yeni bir ilişkiye yelken açan Ebru Gündeş, Dubai'de Şubat ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. 4. kez dünyaevine giren Ebru Gündeş ve Murat Özdemir hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

G T U Qcb7A Y A E C G Zy

'3 İLE 5 AY ARASINDA...'

Beyaz Magazin yorumcusu Pınar Eliçe Gündeş'in evliliğinden yana pişmanlık duyduğunu dile getirdi. Eliçe, "Ebru Gündeş'te bir pişmanlık söz konusu ama ne oldu tam içeriğini araştıracağım. Önümüzdeki günlerde bunun nedenini de söyleriz. Bir sıkıntı var. Benim aldığım çok önemli bir duyum ve iddia var ki 3 ile 5 ay arasında Ebru Gündeş'in boşanma davası açacağı söyleniyor" dedi.

Whatsapp Image 2024 07 12 At 145755.Jpeg

Murat Özdemir’in eski eşi Selin Kabaklı, "Söylemezsem Olmaz" programına yaptığı açıklamada, Ebru Gündeş’in evliliğini bitirdiğini öne sürerek gündeme gelmişti. Kabaklı, "Ebru Abla umarım bana yaşattıklarını yaşamaz" diyerek Gündeş'e sitemde bulunmuş ve "Ben evliyken, evliliğimi bitiren isim Ebru Gündeş’tir" açıklamasıyla büyük yankı uyandırmıştı.

Yıldız Tilbe yine şaşırtmadı! Üzerinde bornozla Madrigal'in sahnesine fırladı! Yıldız Tilbe yine şaşırtmadı! Üzerinde bornozla Madrigal'in sahnesine fırladı!

Editör: Süeda İlker